Mobitec

Mobitec

Mobitec

Opgericht in 1990 heeft Mobitec Systems NV van de gestoffeerde stoel zijn stokpaardje gemaakt. Teneinde aan de projectmatige vraag te kunnen voldoen, leveren wij sinds enkele jaren nu ook tafels in vele uitvoeringen en afmetingen.

We leveren uitsluitend aan de vakhandel. Enerzijds aan de retail, en anderzijds projectinrichters gerelateerd aan onder meer Zorg- Horeca- Kantoor- Overheid etc…

Mobitec is zich degelijk bewust van het vertrouwen dat hun klanten in haar stelt en wenst het zo te houden. Vandaar dat het bedrijf alles in het werk stelt om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen : Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service.

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven.

TerugMobitec