Antiga

Antiga

Antiga

ANTIGA is een familiebedrijf dat hoogwaardige technische stoelen en tafels produceert voor de buiten- en binneninrichting van de mooiste openbare ruimtes.
Luigi Antiga "Gio" , oprichter van het bedrijf ANTIGA in 1925, was een leerling in de vroege jaren 1900 van de Panierai-school in Barbisano, Treviso, waar hij de kunst van het riet en het weven leerde.
De volgende generaties, in het bijzonder die van de tweelingbroers Primo Antiga en Secondo Antiga , wisten de kunst en het beroep van hun vader Luigi voort te zetten door hun knowhow te behouden.
Dankzij de vaardigheid van vakman Secondo Antiga, door de regio Veneto en de gemeente San Pietro di Feletto "Master of Work" genoemd, zijn we erin geslaagd om unieke en succesvolle modellen te creëren, die nog steeds worden gemaakt door zijn zonen en kleinkinderen, die nu de taak hebben om de kleine, grote, familiebedrijf, in de derde generatie. ANTIGA-
producten zijn de hoofdrolspelers van de beste plaatsen in Europa en zijn altijd een referentiepunt geweest voor alle producenten in de sector.

 

TerugAntiga