SC HUG INDOOR

SC HUG INDOOR

SC - HUG INDOORVoor de Hug-collectie hebben ze gekozen voor het gecertificeerde geregenereerde post-consumer industriële PCR-technopolymeer, verkregen uit de verwerking en regeneratie van productieresten dankzij het gebruik van energie uit hernieuwbare bronnen.

Dit product bereikt daarmee een hoger kwalitatief en ethisch niveau. Voor de Hug stoel en armstoel een uiterst onderscheidend element ontworpen: tussen zitting en rugleuning, die ronde en uitgebalanceerde vormen hebben voor de beste bruikbaarheid, hebben de ontwerpers een bandelement geïntroduceerd, dat omhult als een omhelzing.

Een luxe waar u zowel buiten als binnen van kunt genieten, in navolging van de gevestigde trend om beide omgevingen met dezelfde esthetische codes te behandelen. Er zijn twee varianten beschikbaar: u kunt kiezen voor een versie volledig in technopolymeer die bijzonder grafisch is en mooi om naar te kijken vanuit elk perspectief, gedefinieerd door een all-over reliëf gestreept motief langs de band; of een sierlijker exemplaar, met de toevoeging van een zitkussen en een gewatteerde band bedekt met stof, om het effect van omhullend comfort te vergroten.